Cookie-politik

Om cookies
Når du besøger www.grønneveje.dk indsamles der oplysninger om dig via cookies. En cookie lagres fra et website med henblik på at indsamle specifik data, der er gemt i din web-browser under dit besøg på vores website, og den hjælper med at genkende din enhed ved tilbagevendende besøg.

Cookies indsamler fx information om dine brugerpræferencer eller registreringer. En cookie kan ikke indsamle informationer direkte fra din computer eller mobile enhed, og den kan heller ikke overføre vira eller skadelige filer til din enhed.

Sletning af cookies
Hvis du alligevel ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, eller at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Typer af cookies
Cookies kan kategoriseres i vedvarende og sessionbaserede cookies. Vedvarende cookies lagres på din enhed - også efter du har lukket din browser - med det formål at huske dine præferencer og valg fra tidligere besøg. Sessionbaserede cookies lagres kun midlertidigt i din browser og slettes automatisk, når du lukker din browser.

Derudover benytter websitet også tredjeparts-cookies, hvilket betyder, at cookies ikke oprinder fra os men fra en anden serviceudbyder. Tredjeparts-cookies bruges i stort omfang i forbindelse med webanalyse-værktøjer som fx Google Analytics.

Formål med cookies på dette website
Coop amba lagrer permanente og sessionbaserede cookies for at facilitere brugen af websitet, identificere dig som bruger og vise dig indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevant for dig, at registrere din(e) tilmelding(er), samt til at levere de services, du har efterspurgt fx aktivitets-information.

Websitet benytter desuden tredjeparts-cookies til analyse af din brug af websitet, hvilket hjælper os med kontinuerligt at forbedre din brugeroplevelse. Du kan finde mere information om de specifikke tredjeparts-cookies nedenfor:

  • Google Analytics (udbudt af Google Inc.) til at muliggøre a) statistisk analyse af bl.a. antal besøgende, geografisk lokationsbestemmelse, interesser mv. b) kontinuerlige optimeringer af websitets brugervenlighed på baggrund af disse indsigter.
  • ARRAffinity (“Application Request Routing” udbudt af Microsoft) forbinder en aktiv bruger-session med en specifik server. Tilgår brugeren en ny server, vil dette betragtes som en ny session, og data vil ikke overflyttes.
  • UMB-XSRF-TOKEN (Udbudt af Umbraco) er en anti-falskneri-cookie, som forhindrer “Cross-site Request Forgery” dvs. uautoriseret distribuering af indhold til et website.
  • UMB-XSRF-V; UMB_UCONTEXT; UMB_UCONTEXT_C (udbudt af Umbraco) er backendspecifikke sessions-cookies, som kun ses af side-administrator.
  • UaaSSecurity (udbudt af Umbraco) er en CMS-specifik sikkerheds-token.
  • NET_SessionId. Tillader HTTP-forespørgsler at linke til sessionsbaseret data på server-niveau. Dette gør det muligt at identificere, hvilke forespørgsler der er associerede med en unik besøgende. Lagres som standard, hvis ikke cookies er deaktiverede i browseren og er nødvendige for at websitet kan fungere optimalt. Lagrer ikke personlig data og kan ikke benyttes til at indsamle information. Fungerer i stedet som en værdi, der binder sig på den besøgendes besøg til websitet. Dermed udløber denne også automatisk ved lukning af pågældende webbrowser.
  • cookies-accepted. Husker samtykke til cookies for sitet.

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold eller hvis du tilmelder dig aktiviteter via sitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, e-mail og postnummer. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: samtykke@coop.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Kontaktinformation
Websitet ejes og publiceres af:

Coop amba
Roskildevej 45
2620 Albertslund
Telefon: 43864386
Email: samtykke@coop.dk

 

Sidst opdateret: August 2019