Johanne har lige inspireret andre til et grønnere liv

Bare ved at købe ind i fællesskabet

Vi har talt med klimaaktivisten Johanne Stenstrup om styrken i fællesskabet, og hvorfor hun synes, det er vigtigt, at hun som medlem af Coop handler aktivt for klimaet. Johanne er bæredygtig formidler og stifter af Sustain Daily.

Hvad betyder fællesskab for dig?
"Fællesskab betyder dybest set, at man ikke er alene. Vi er flere om et fælles formål eller en retning. En form for bevægelse. Jeg føler mig bedst tilpas i de fællesskaber, som har et værdisæt og vil noget sammen. Som medlem af Coop vil jeg gerne bruge min stemme og vores netværk i Sustain Daily til at bakke op om de initiativer og fællesskaber, som er gode."

Hvorfor bruger du #grønneveje så flittigt på Instagram?
"Jeg vil gerne inspirere så mange mennesker som muligt til et mere bæredygtigt liv. For mig handler det om at bakke op om de virksomheder og de folk, der tør gå forrest og bruge deres stemme. Og om at fællesskaber har et større ansvar, for vi løfter sammen.

Derfor vil jeg gerne være en del af indsatser som Grønne veje, for her viser Coop sig som et fællesskab, der handler i tråd med sine værdier hver eneste dag. #grønneveje er måske ‘bare’ et hashtag, jeg kan sætte på noget, men det kan få andre til at handle og føre os sammen."

Hvad fik dig til at starte netværket Sustain Daily?
"Min blog bedremode.nu blev afsættet til Sustain Daily, et fællesskab, hvor vi mødes fysisk og digitalt og inspirerer hinanden. Det er kraftfuldt, når vi ikke behøver at gå alene, men går sammen.
Det kan være ensomt at leve bæredygtigt; man bliver måske set på som ‘frelst’ og samtidig føler man, at man ikke gør nok. Der er mange myter om økologi og klima, der kan være svære at navigere i, og selvom vi i Sustain Daily ikke vil omvende nogen, vil vi gerne tage folk i hånden." 

Bliv del af et grønt fællesskab
Du kan gøre som Johanne og blive en del af Grønne veje, som er Coops grønne fællesskab. Her handler vi sammen for klimaet og deler viden og gode råd om, hvordan vi hver især kan blive lidt mere bæredygtige i hverdagen.
Læs mere og tilmeld dig Grønne veje

Coop er ejet af næsten 1, 9 mio. medlemmer

Coop handler om dig og mig og om at købe ind i fællesskabet. Vi tror på, at det giver mening at løfte i flok. Sammen ejer vi Coop, og sammen har vi meget større handlekraft og mulighed for at gøre en forskel. Vi tror på den dybere mening med at gøre ting sammen. Spise sammen, tale sammen og sammen skubbe til en klimavenlig fremtid. Derfor har vi skabt Grønne veje, hvor vi i fællesskab kan handle for et bedre klima. 

Endnu ikke medlem af Coop?

Det får du for dit medlemsskab

- Mulighed for at handle aktivt for fællesskabet.

- En lang række fordele, gratis Samvirke, personlige tilbud, bonus når du handler. 

Bliv medlem
Bliv medlem af Coop og bliv en del af et fællesskab, der gi'r mening.